Naš jedilnik spodbuja zdravo in uravnoteženo prehrano, ki pa je tudi zelo okusna. Tako naši učenci uživajo v hrani in so pripravljeni na učenje.

Naši dobavitelji šolskega kosila so Super Catering. Super Catering je podjetje z močno vizijo in poslanstvom pripravljati visoko kvalitetno hrano izvrstnega okusa in zanimivih kombinacij, prilagodljivi za vse vrste prehranjevanja. Obroke pripravljajo le z uporabo najboljših sestavin od lokalnih dobaviteljev. Njihovo poslanstvo je uporabljati zgolj sezonsko, svežo in zdravo hrano brez umetnih ojačevalcev okusa in dodatkov. V kuhinji se Super Catering drži načela porabe hrane s kar najmanj odpada. 

Super Catering je zavezan skupnemu delu s starši, učenci, osebjem in šolo, da zagotovi kar najboljšo možno storitev.

Naročilo kosil


Šolsko kosilo je na voljo vsak dan. Ponujajo zdrave obroke ter tudi dnevno in vegetarijansko opcijo. Možna je tudi prilagoditev ostalih prehranskim potrebam. Če imate kakršne koli zahteve, se obrnite neposredno na SuperCatering. 

Starši morajo kosilo naročiti vnaprej za cel mesec, jedilnik pa prejmejo po e-pošti do 23. v mesecu za prihodnji mesec. Naročila je potrebno oddati do 28. v mesecu za naslednji mesec, vsebovati pa morajo izbiro za vsak dan. 

Ko so kosila naročena, bodo zaračunana, razen če je receptor prejel SMS obvestilo pred 8.00 uro, da je učenec odsoten - SMS pošljite na +386(0)40 486 548. Povračila za odpovedana kosila bodo knjižena naslednji mesec.

Prigrizki


Med odmori imajo učenci na voljo zdrave prigrizke, ki jih prinesejo s seboj. Zaradi varnosti naših učencev imamo strogo šolsko pravilo “brez arašidov”.

Primerni prigrizki za jutranji prigrizek so: sendviči, kocke sira, sadje, žitne ploščice, mali koščki kuhanega mesa, nasekljano korenje/kumara/češnjevi paradižniki, puste tortice, mali jogurtu (v hladnejšem vremenu), sok ali voda.

Prosimo ne dovolite, da bi vaši otroci prinašali naslednje: sladkarije (bonbon) ali čokolade; oreščke (zaradi alergij učencev); hrana, ki jo je potrebno pogreti ali dati v hladilnik; pijače v piksni ali stekleni embalaži (varnostni razlogi); sladke ali energetkse pijače.