Preskoči na glavno vsebino
Zapri

Slovenian Homepage

Dobrodošli na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani

'Izjemna' Britanska mednarodna šola v Ljubljani ponuja tradicionalno britansko izobrazbo sredi čudovite slovenske prestolnice v mednarodnem okolju. Z individualiziranim pristopom k učenju, otrokom omogočamo dosego njihovega polnega potenciala. Naše načelo je gojiti strast do učenja znotraj mednarodnega okolja.

Vpisi za leto 21/22

Iščete odlično mednarodno šolo v središču Ljubljane?

Več informacij
Penta Outstanding in every category 2021


Poučevanje poteka po angleškem nacionalnem učnem načrtu, šolo pa trenutno obiskujejo otroci od 2. do 18. leta starosti iz več kot 40 držav. Kot taka je naša šola ena izmed najbolj raznolikih v Sloveniji, ki ponuja stimulativno in kozmopolitansko okolje, angleščina pa je resnični skupni jezik šole, učencev in učiteljev.

Pouk vseh predmetov, z izjemo tujih jezikov, poteka v angleškem jeziku s skupino predanih in entuziastičnih učiteljev, ki so večinoma angleški govorci z bogatimi mednarodnimi in UK izkušnjami.

Zavedamo se, da želite svojemu otroku zagotoviti najboljšo izobrazbo, zato na naši šoli sledimo angleškemu nacionalnemu učnemu načrtu za osnovno in srednjo šolo. Prizadevamo si zagotavljati učni načrt, ki naše učence spodbuja k doseganju najboljših IGCSE in A-Level rezultatov. Ponosni smo na naše nedavne izpitne rezultate, saj so naši učenci dosegli nadpovprečne rezultate v svetovnem merilu, zato se lahko vpišejo na najboljše univerze po svetu.

5 razlogov za izbiro Britanske mednarodne šole v Ljubljani

Preberi več
1. Owl

Akademska odličnost

2. Globe

Pristna mednarodna izkušnja

3. Noun United Kingdom 221304 ffffff

Celostna podpora pri angleškem jeziku

4. Magnify Glass

Priložnosti za vse

5. 1 Trophy

Vrhunska britanska izobrazba

Orbital Education

Orbital Education je britansko podjetje, ki se osredotoča samo na izobrazbo. Orbital Education je razvil bogate izkušnje upravljanja šol in dela z izseljenskimi starši.

Queens Award for International Trade