Preskoči na glavno vsebino
Zapri

Popoldanske aktivnosti iconPopoldanske aktivnosti

Podaljšano varstvo

Podaljšano dnevno varstvo ponujamo za učence v:

  • Vrtcu od 14:55-16:30 (razen za otroke pod 3 leti);
  • 1. do 6. razred od 14:55 do 16:30.

Učenci se udeležujejo številnih aktivnosti kot so risanje, ranje, čas za domače naloge, namizne igre, prosta igra in igre na prostem. Starši lahko učence poberejo kadarkoli med podaljšanim varstvom.

Popoldanski klubi

Brezplačne popoldanske klube izvaja BISL osebje na izbrane dneve med šolo. Klubi za določeno starostno obdobje lahko ponujajo šport, skavte, kuhanje, umetnost, igro in ples. Učenci, ki se prijavijo morajo redno obiskovati dejavnosti sicer izgubijo svoje mesto.

Specializirani klubi se ponujajo ob doplačilu. Vodijo jih zunanji kvalificirani izvajalci v šolskih prostorih ali v bližnji okolici v času šole. Na primer glazbe, jahanje, umetnost in ustvarjanje (digitalno), ples (Hip-Hop, standardni plesi), šport (smučanje, nogomet). Nekateri klubi se lahko odvijajo tudi med vikendom in/ali šolskimi počitnicami.

Več informacij lahko poiščete tukaj.

BAM 3586

Prijava

Za sodelovanje v katerikoli obšolski dejavnosti ali varstvu, morajo starši vnaprej izpolniti prijavo za svojega otroka. Vsi starši bodo prejeli e-sporočilo z obveznim obrazcem za izpolnjevanje.

Za vse aktivnosti ali klube, kjer je število učencev omejeno, bodo mesta zapolnjena po zaporedju prijav. Mesta se v vsakem šolskem obdobju pregledajo in starše se obvesti o razpoložljivih mestih.

V primeru zakasnitve pri dvigu otroka ali v nujnem primeru morajo starši obvestiti šolsko recepcijo pred potekom šolskega dne, da bodo njihovi otroci umeščeni v podaljšano varstvo.

Nazaj na Šolsko življenje