Britanska mednarodna šola v Ljubljani je še vedno na prvem mestu na področju akademskega uspeha

Z veseljem objavljamo izjemne rezultate, ki so jih dosegli naši učenci pri IGCSE, AS in A Level izpitih v preteklem šolskem letu.

Čestitke našim učencem, zelo smo ponosni na vsakega izmed vas!

V preteklem šolskem letu 2020/21, ki je bilo brez dvoma zelo zahtevno, so se naši učenci skupaj s pomočjo naše predane pedagoške ekipe in vztrajne podpore od doma uspešno spopadli z okoliščinami in sedaj uživajo v sadovih svojega trdega dela, zavzetosti in predanosti z izjemnim nabor ocen.

IGCSE 2021 Rezultati

65%

Učencev je izpite naredilo z oceno A*- A

Povprečje v VB 28.9%

+1.05

Višje ocene kot ob vpisu na šolo

100%

Učencev je izpite opravilo z ocenami A* do C

Povprečje v VB 77.1%

A Level 2021 Rezultati

75%

Učencev je izpite naredilo z oceno A*- A

Povprečje v VB 44.8%

+2.02

Višje ocene kot ob vpisu na šolo

53%

Učencev je izpite opravilo z oceno A*

Povprečje v VB 19.1%

65% naših učencev 11. razreda je prejelo ocene A*-A in so seizredno dobro odrezali na IGCSE izpitih. Čisto vsi so dobili ocene med A* in C, vključno pri angleščini in matematiki, kar je izjemen dosežek, glede na to, da smo neselektivna šola, s številnimi učenci, ki niso materni govorci angleškega jezika.

Na A Level izpitih je 75% učencev doseglo oceni A* ali A pri vseh predmetih. Vsi učenci, ki so delali izpite iz biologije, kemije, računalništva, angleške književnosti, nemščine, glasbe in fizike, so prejeli oceni A* ali A. To je izjemen dosežek, visoko nad britanskim povprečjem (44% učencev je prejelo takšne ocene). Čestitamo našim maturanom iz 2021!

Zelo sem ponosen na dosežke vseh naših učencev, ki so zdaj prejeli izpitne rezultate, ponosen na vsakega posebej. Uspeh učencev na BISLu je posledica njihovega neverjetnega truda pri pouku ter trdega dela in predanosti v zelo zahtevnem letu. Pri vsem tem so dobili pomoč in navdih s strani naših neverjetnih učiteljev ter čudovitih družin v naši skupnosti. Čestitke vsem učencem!

Paul Waltonravnatelj

Na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani smo ponosni naš akademski uspeh. To je res eden od glavnih razlogov, zakaj starši izberejo našo šolo. Uspehi iz preteklega šolskega leta so ponovno postavili visoka pričakovanja našim prihajajočim maturantom in veselimo se, da bomo našo naslednjo skupino učencem navdihnili, izzivali in podpirali na njihovi izobraževalni poti.