Preskoči na glavno vsebino
Zapri

E-Varnost na BISL-u iconE-Varnost na BISL-u

Dobrodošli na naši eVarnost strani Britanske mednarodne šole v Ljubljani

Namen te strani je deliti z vami deliti čemu smo na šoli zavezani, da pomagamo učencem postati bolj osvečeni eVarnosti in kako lahko bolje uporabljajo internet.

Fokus je pomagati učence kar pomeni, da mora šola delati v sodelovanju s starši in učenci ter biti prepričana, da smo vsi konsistentni v načinu priprave naših učencev za sprejem dobrih odločitev okoli tehnologije in interneta.

Verjamemo, da morata biti internet in tehnologija v prvi vrsti učni pripomoček. Uporabljena na pravi način je prava dodana vrednost k učni izkušnji naših učencev v učilnicah.

Zavezani smo k:

  1. Ustvarjanju varnega okolja za učence za spletno učenje v šoli.
  2. Dvig zavednosti vprašanj družabnih omrežij, kako z njimi ravnati in kako narediti dobre odločitve pri uporabi tehnologije v in izven učilnice.
  3. Pametno uporabljati tehnologijo in učinkovito spremeniti in izboljšati učenje, ne kot direktno orodje za nadomestitev med nalogami.

Upamo, da boste našli spodnje resurse v pomoč. V kolikor imate kakšna vprašanja se lahko obrnete na paul.walton@britishschool.si.

V kolikor imate kakšne članke, resurse ali ideje, ki bi jih delili z nami, nam to prosimo sporočite. Hvala vsem staršem, učiteljem in študentom za vašo podporo pri postavljanju te eVarnost strani. To ni hitro opravilo, zahteva dolgoročno zavezanost k pomoči, podpori in prisluhnitvijo našim učencem, ki uporabljajo internet in tehnologijo.

Dodatne informacije o e-varnosti v BISL najdete na naši angleški strani tukaj.

Nazaj na Šolsko življenje