Standardi odličnosti


BSO PENTA International

PENTA International je eden vodilnih neodvisnih inšpektoratov britanskih šol v tujini, akreditiran pri Ministrstvu za izobraževanje britanske vlade, ki zagotavlja usposabljanje, svetovanje in inšpekcijske storitve v Združenem kraljestvu in v tujini.


Standardi, ki jih dosegajo učenci na BISLu, so odlični. Izjemen šolski načrt, odlično poučevanje in visokokakovostna skrb za učence vodijo do visokih standardov na celotni šoli.

Inšpekcijsko Poročilo PENTA International2021

COBIS - The Council of British International Schools

COBIS (Svet britanskih mednarodnih šol) služi britanskim mednarodnim šolam po celem svetu in zastopa več kot 281 šol članic v 79 državah in več kot 209 podpornih organizacij.


Cambridge Assessment International Education

Cambridge diplome so akreditirane in cenjene s strani številnih vodilnih univerz in delodajalcev po vsem svetu.


AQA

AQA je eden največjih organov v Združenem kraljestvu, ki izvaja izpite iz različnih predmetov na ravni GCSE, AS in A Level ter druge poklicne kvalifikacije.ALFRI logo

Akreditacija fundacije Bell

Fundacija Bell je dobrodelna organizacija, katere cilj je premagati izključenost z jezikovnim izobraževanjem preko sodelovanja s partnerji na področju inovacij, raziskav in usposabljanja.

V Združenem kraljestvu akreditira regionalne strokovne centre za izgradnjo trajnostne podpore za učence, ki uporabljajo angleščino kot dodatni jezik (EAL - English as an Additional Language) ter ponuja t.i. Jezik za rezultate (Language for Results International) - visokokakovosten nabor usposabljanj, orodij virov in akreditacij za mednarodne šole. Slednje podpira z najnovejšimi raziskavami in je oblikovan tako, da se fokusira na vsakega posameznega učenca.


Mednarodno priznanje za mlade (MEPI)

MEPI je univerzalen, svetovno priznan program za mlade, kjer se lahko zabavajo, sklepajo prijateljstva, izboljšajo samopodobo in krepijo samozavest, medtem ko si prizadevajo za bronaste, srebrne in zlate nagrade.