IMG 1486
Alexandra Gordon
Director of Teaching and Learning
IMG 1486

Alexandra Gordon

Director of Teaching and Learning

Following Ms Gordon’s Biochemistry degree at the University of Nottingham, she completed her Secondary Science PGCE and became a Science Teacher specializing in Chemistry. She has been teaching for 15 years and in that time, she taught in the UK, Malaysia, Thailand, The Netherlands and Dubai. She believes that learning should be fun and challenging, allowing students to become life-long learners. Mr Gordon also considers herself a life-long learner as she just completed her Masters in Educational Leadership and Management at the University of Bath.

Alongside her love of learning she also has a passion for crafts; mainly sewing and painting and creating new things for her home. Ms Gordon also enjoys hiking, being active and spending time outdoors as much as possible.

Katarina Zelezinger
Katarina Železinger
Head of Primary
Katarina Zelezinger

Katarina Železinger

Head of Primary

Koordinator SEN za celotno šolo

Imenovani vodja za zaščito otrok

Gospa Železinger se je rodila v Sloveniji, odraščala pa je v Združenem kraljestvu. Na univerzi Brunel je diplomirala iz psihologije in socialne antropologije ter se usposabljala kot učiteljica TEFL, preden se je pridružila Mednarodni šoli v Londonu. Kasneje se je preselila v Španijo, kjer je delala kot šolska psihologinja in koordinatorka SEN na Mednarodni šoli v Marbelli in drugih šolah na tem območju.

Po vrnitvi v Slovenijo se je gospa Železinger pridružila BISL v prvem letu delovanja kot učiteljica glasbe in umetnosti, ki je delala tako z osnovnošolci kot s srednješolci, ter kot koordinatorka in administratorka za otroke s posebnimi potrebami. V naslednjih letih je bila tudi učiteljica v osnovni šoli, prevzela je vlogo uradnika za zaščito otrok in je od leta 2014 vodja osnovne šole.

S svojim glasbenim ozadjem in izkušnjami na področju uprizoritvenih umetnosti in usposabljanja mladih je gospa Železinger vneto sodelovala v BIMS kot učiteljica in učenka, trenutno pa se trudi, da bi osvojila saksofon.

Jason Batson2020
Jason Batson
Pomočnik ravnateljice
Jason Batson2020

Jason Batson

Pomočnik ravnateljice

Batson je na Univerzi Kingston v Londonu diplomiral iz psihologije, nato pa je na univerzi Brunel opravil študij matematike. Medtem ko je v Angliji delal kot učitelj matematike in psihologije, je svojemu repertoarju dodal še kvalifikacijo TEFL in se odločil, da bo raziskal več delov Evrope ter poučeval v Toulousu, na Dunaju in v Barceloni.

Gospod Batson se je BISL pridružil avgusta 2010 kot učitelj psihologije in slovenščine s krajšim delovnim časom, kmalu pa je postal polno zaposlen in poučeval tudi matematiko. Od leta 2012 je koordinator za matematiko, hkrati pa še naprej poučuje psihologijo, leta 2015 je prevzel vlogo izpitnega referenta in leta 2019 postal vodja šestega razreda.

Gospod Batson svoj prosti čas deli med tekom na dolge proge in skrbjo za svoji dve čudoviti hčerki dvojčici.

Lauren Thomas
Lauren Thomas
Vodja Early Years oddelka
Lauren Thomas

Lauren Thomas

Vodja Early Years oddelka

Potem ko je na univerzi v Worcestru pridobila naziv BED (z odliko) iz osnovnošolskega izobraževanja, je delala na šoli v severnem Walesu, kjer je bila koordinatorka za angleščino in mentorica NQT. Medtem ko je poučevala s polnim delovnim časom, je magistrirala iz pedagogike in se specializirala za posebne izobraževalne potrebe in angleščino kot dodatni jezik.

Izkušena v svetu mednarodnega izobraževanja je poučevala na Kitajskem, v Avstraliji in Italiji, zelo pa se veseli življenja v Sloveniji. Gospa Thomas, ki prihaja iz mednarodne šole v Milanu, ki je del globalne skupine šol, je nedavno sodelovala z WWF in eko-šolam, da bi otroke poučila o tem, kako biti dober svetovni državljan in kako pomembno je skrbeti za naš svet. Prepričana je, da je izobraževanje na prostem zelo pomembno, saj razvija otrokovo ustvarjalnost, reševanje problemov, samostojnost in samozavest.

V prostem času rada hodi na izlete, bere in potuje. Obiskala je vse celine sveta in bila na odpravi na Antarktiki!