Preskoči na glavno vsebino
Zapri

Britanska mednarodna šola v Ljubljani ponuja tradicionalno britansko izobraževanje z individualiziranim pristopom k učenju, kar vsakemu otroku omogoča dosego svojega polnega potenciala. Načelo je gojiti strast do učenja znotraj mednarodnega okolja.

Poučevanje poteka po angleškem nacionalnem učnem načrtu, šolo pa obiskujejo otroci od 2. do 18. leta starosti iz več kot 40 držav. Kot taka je naša šola ena izmed najbolj raznolikih v Sloveniji, ki poleg raznolikega in svetovljanskega okolja omogoča angleško govoreče okolje, kjer je angleški jezik skupni imenovalec vseh učencev in zaposlenih na šoli.

Vsi učni predmeti, razen tujih jezikov, se poučujejo v angleščini, z ekipo predanih in navdušenih učiteljev, ki so v večini naravni govorci in izkušeni mednarodni učitelji.

Naši starejši učenci opravljajo izpite IGCSE in A-Level, ki v svetu veljajo za zlati standard kvalifikacij pri vpisu na univerze.

BISL je akreditirani član Council of British International Schools (COBIS) – vodilno svetovno združenje britanskih šol v tujini; je član Council of International Schools (CIS) – člansko združenje, ki skupaj deluje v oblikovanju mednarodnega izobraževanja preko strokovnih storitev šolam; je tudi Cambridge International School – sledi Cambridge program in kvalifikacijam, ki postavljajo svetovne standarde za mednarodno izobrazbo.

Rezerviraj termin obiska

Vodstvo šole BISL-a je močno, komunikativno in dostopno. Ravnatelj izžareva zaupanje. Učitelji nudijo posebno pozornost vsakemu otroku, kar se odraža v njihovih akademskih dosežkih. Šola ima našo popolno podporo, saj vemo, da so naši otroci v odličnih rokah.”

Starši učenca oddelka srednje šole

Orbital Education

Orbital Education je britansko podjetje, ki se osredotoča samo na izobrazbo. Orbital Education je razvil bogate izkušnje upravljanja šol in dela z izseljenskimi starši.

Queens Award for International Trade