Do poletja nas loči le še nekaj tednov!

Preteklo poletje se je naše Poletne šole udeležilo več kot 70 otrok in tudi letos vam obljubljamo obilico zabave, iger ter vznemirljivih aktivnosti za vse otroke.

Letošnja BISL Poletna šola bo potekala med 04. in 15. julijem!

Vse otroke stare med 3 in 11 let, vabimo, da z nami preživijo del poletnih počitnic in v angleškem okolju uživajo med razvijanjem različnih spretnosti skozi igro, skupinske dejavnosti, šport ter umetniško ustvarjanje. Poletna šola je namenjena vsem, ne le otrokom, ki obiskujejo BISL.

Vaš otrok bo lahko užival v neverjetnih poletnih dogodivščinah z otroci s celega sveta, vsak delovni danmed 8:00 in 15:00, pod nadzorom naših izkušenih mentorjev. Naj vas ne skrbi znanje angleščine, saj so mentorji BISL Poletne šole visoko kvalificirani zaposleni na Mednarodni Britanski šoli, ki bodo spodbujali ter podpirali vašega otroka pri učenju angleškega jezika.

Poletna šola je idealna priložnost za vašega otroka, da osvoji nov nivo angleščine na povsem naraven in spontan način, med zabavo in druženjem s svojimi vrstniki.

Prijave so zaprte. Za več informacij kontaktirajte summer@britishschool.si.

Učenci na BISL-u odlično napredujejo, zahvaljujoč izvrstni podpori za učence, ki se udeležujejo programa Angleščina kot dodatni jezik (EAL - English as an Additional Language) ter celotnemu pristopu šole k poučevanju jezikov.

Inšpekcijsko poročilo PENTA 2021

Podrobnosti

Program

BISL Poletna šola 2022 bo potekala od ponedeljka do petka, od 08:00 do 15:00, med 04. in 15. julijem, v prostorih Britanske mednarodne šole v Ljubljani in v njeni neposredni bližini. Dobrodošli so vsi otroci stari med 3 in 11 let, ne glede na to ali obiskujejo BISL ali ne, saj je program prilagojen na način, da ustreza posameznim potrebam vseh udeležencev.

Naj vas ne skrbi znanje angleščine, saj so mentorji BISL Poletne šole visoko kvalificirani zaposleni na Mednarodni Britanski šoli, ki bodo spodbujali ter podpirali vašega otroka pri učenju angleškega jezika, tekom celotne Poletne šole.

Poletna šola je idealna priložnost za vašega otroka, da osvoji nov nivo angleščine na povsem naraven in spontan način, med zabavo in druženjem s svojimi vrstniki.

V okviru Poletne šole bo večina časa namenjena igri, kreativnosti na šolskem igrišču ter raziskovanju skritih kotičkov gozda v neposredni bližini šole. S pomočjo številnih projektov bodo otroci razvijali veščine sodelovanja in skupinskega dela ter se skupaj z vrstniki zabavali med kuhanjem, slikanjem, dramski igri ter različnih glasbenih dejavnostih, vse v angleško govorečem okolju.

Poleg tega, se bodo lahko udejstvovali v različnih športnih aktivnostih na šolskem igrišču ter v bližnjem športnem centru.

Cena

Cene za BISL Poletno šolo so:

BISL učenciOstali otroci

Teden 1

BREZPLAČNO*

€250
Teden 2€180€250


Prosimo upoštevajte, da cene ne vključujejo DDVja.

Cena vključuje dopoldansko in popoldansko malico, kosilo ter materiale in aktivnosti, ki so vključeni v program.

*za BISL učence kosilo ni vključeno za 1. teden - učenci lahko naročijo šolsko kosilo ali kosilo prinesejo od doma.

Pogosta vprašanja

Komu je Poletna šola namenjena?

Naša Poletna šola je namenjena vsem otrokom starim med 3 in 11 let, ne glede na njihov nivo znanja angleščine.

Kje bo Poletna šola potekala?

Poletna šola bo potekala v prostorih Britanske mednarodne šole v Ljubljani, tako v učilnicah kot zunaj, s številnimi izleti in aktivnostmi v neposredni bližini šole.

Kdaj bo Poletna šola potekala?

Poletna šola bo potekala me 04. in 15. julijem 2022, med 8:00 in 15:00.

Prijavite se lahko na celoten dvotedenski program ali samo za posamezen teden.

Prosimo upoštevajte sledeče čase prihoda in odhoda :

Jutranji prihod: med 7:50 in 8:05

Popoldanski odhod: med 15:00 in 15:15

Če prispete po 8:05, prosimo, da otroka pripeljete skozi glavni vhod (pozvonite pri vhodu).

Koliko stane?

Cene po tednih so sledeče:

Teden 1: Brezplačno za BISL učence; €250 za ostale otroke

Teden 2: €180 za BISL učence; €250 za ostale otroke

Prosimo upoštevajte, da cene ne vključujejo DDV.

Kako se lahko prijavim?

Prijave so zaprte. Za več informacij kontaktirajte summer@britishschool.si.

Kakšen je rok za prijavo?

Prijave sprejemamo do petka, 10.06.2022.

Imam še nekaj dodatnih vprašanj...

Pišite nam na summer@britishschool.si ali pokličite na +386 (0) 40 618 356.