3. Obvestilo: V naši novi stavbi smo že imeli prve učne ure!

Otroci, ki obiskujejo naš vrtec, so uživali ob poslušanje zgodbe o sovah, ki jo je pripovedovala ga. Gillespie, medtem ko so bili učenci 2A in 2B razreda navdušeni nad bralno urico o gusarjih, ki jo je izvedla ga. Harris - najboljši način za otvoritev nove stavbe! Spodbujanje strasti do pismenosti, branja in učenja bo v središču tega novega dodatka naši šoli. Vse učitelje naše osnovne šole smo prosili, naj rezervirajo knjižnico za svoje prihodnje učne ure, da jo bodo učenci lahko začelo redno uporabljati.

Obe današnji učni uri sta bili neverjetni. Učenci so neizmerno uživali zgodbi, ki sta jih prebrali ga. Gillespie in ga. Harris. Z veseljem sem opazoval učence, ko so zapuščali knjižnico z nasmeški na obrazih. Najlepša hvala vsem zaposlenim za pomoč in trud pri vzpostavitvi nove knjižnice.

Paul Walton, ravnatelj

Bilo je čudovito in učenci so res uživali.

ga. Harris, učiteljica 2. razreda

Naši starši bodo imeli priložnost ogleda nove stavbe med prvo letošnjo Kavo z ravnateljem v petek, 3. septembra.

Uradna otvoritev in predstavitve stavbe bodo potekale v prvem učnem sklopu v tem šolskem letu.

Razmišljate, da bi se pridružili naši šoli?

Pridružite se nam 27. oktobra med 9. in 11. uro, da dobite vpogled v šolsko življenje na BISLu.

Informativni dan predstavlja fantastično priložnost, da si z vašim otrokom ogledate naše šolske prostore, izveste več o našem učnem načrtu, spoznate učitelje in poklepetate z našimi učenci.

Lahko pa se nam pridružite na dveh spletnih informativnih dnevih 12. in 19. oktobra.

Virtual Open Day - October 12

Spletni informativni dan - Oktober 19

Informativni dnevi so odlična priložnost, da spoznate našo šolo, izveste, kaj nas dela posebne, spoznate naše učence ter vodstveno ekipo in nam zastavite kakršna koli vprašanja..

Za več informacij nas kontaktirajte ta admissions@britishschool.si.

Pretekla obvestila