Katja pic

Katja Drolc

Admissions & Student Services Assistant

Katja je vesela, da je postala del družine BISL kot naša pomočnica za sprejem in storitve za študente, saj si v svoji novi vlogi prizadeva zagotavljati odlične storitve na vseh stopnjah postopka sprejema in je navdušena, da bo lahko postala ambasadorka blagovne znamke šole. Veseli jo priložnost za povezovanje z učenci in starši, saj ji to daje priložnost, da razvija in razvija močne odnose v naši skupnosti ter podpira naše družine na njihovi učni poti v BISL.


Katja meni, da je ta vloga odlična in uravnotežena kombinacija njenih interesov. Med študijem ekonomije je opravljala različna administrativna, tajniška in marketinška dela. Z željo po potovanju je po končanem študiju pridobila nove delovne izkušnje na področju storitev za stranke in turizma, medtem ko je živela na Novi Zelandiji.

Njena življenjska želja se je uresničila, ko je začela delati kot pomočnica v vrtcu, pozneje pa je te izkušnje odlično izkoristila pri prostovoljnem delu v Kambodži, kjer je pomagala pri financiranju in poučevanju angleščine predšolskih otrok. V zadnjem času Katja živi in dela v Dubaju, kjer potuje zaradi dela in skrbi za odlično izkušnjo strank ter varno okolje, saj dela kot kabinsko osebje za letalsko družbo Emirates Airlines. Vse te izkušnje so jo pripeljale v BISL, kjer je hitro postala sestavni del naše skupnosti.

Katja se v prostem času rada giblje v naravi, zato to pogosto počne s svojim psom Čarlijem.