1. Obvestilo: Britanska mednarodna šola v Ljubljani z veseljem deli z vami prve fotografije naše čudovite nove stavbe. Ta visokokakovosten dodatek v našem kampusu bo članom naše skupnosti zagotovil najboljše možnosti za delo in ustvaril neverjetne učne priložnosti za naše učence.

Po napornem obdobju dobave, vključno s pohištvom, strojno opremo in učno opremo, bomo objavili več fotografij, ki vam bodo prikazale razvoj in dogajanje v naši novi pridobitvi. V naši novi fantastični stavbi se nahajajo:

  1. Knjižnica (učno središče)
  2. Soba za robotiko (tehnološka učilnica z LEGO roboti)
  3. Dvorana za nastope (za muzikale, predstavitve, predstave ipd.)
  4. Avla (več kot 250m2)
  5. Predstavitvena soba (namenjena učencem, staršem in zaposlenim)
  6. Steklena sejna soba na strehi (s panoramskim razgledom na Ljubljano)
  7. 6 velikih glasbenih sob (za posebne individualne in skupinske učne ure)
  8. 10 velikih učilnic (več kot 70m2)
  9. Dostop do vseh nadstropij z dvigalom
  10. Dodatna parkirna mesta

in zastekljen most, ki povezuje novo in staro stavbo.

Naši trenutni starši bodo imeli priložnost, da se sprehodijo po novi stavbi v sklopu prve Kave z ravnateljem v petek, 3. septembra.

V pritličju se bosta nahajala svetlo učno središče s knjižnico in mirnimi učnimi prostori ter tehnološka učilnica, kjer bo na voljo oprema za robotiko, vključno z LEGO roboti, ki bo predstavljala izziv za naše učence.

Naša steklena sejna soba na strehi ponuja razgled na mesto in prečudovite gore.

New Building update 1 10

10 novih prostornih učilnic prepušča veliko naravne svetlobe, zato so idealne za učenje. Vse učilnice so opremljene z informacijsko tehnologijo, ki omogoča visoko kakovost učenja.

Naša dvorana za nastope ponuja 300 m2 prostora za glasbene predstave, nastope, slovesnosti ipd., vključno s 6 zvočno izoliranimi učilnicami za individualno in skupinsko delo med poukom in po šoli.

Vseh pet nadstropij nove stavbe je v celoti dostopnih z dvigalom. Stekleni most, ki povezuje novo stavbo z našo obstoječo stavbo, vodi v novo avlo v drugem nadstropju.

Uradna otvoritvena slovesnost stavbe bo na začetku novega študijskega leta, ko se naše osebje/učenci vrnejo v šolo.