Dobrodošli na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani

Kot ‘Odlična’ šola, Britanska mednarodna šola v Ljubljani ponuja tradicionalno britansko izobrazbo sredi čudovite slovenske prestolnice. Z individualiziranim pristopom k učenju, otrokom omogočamo dosego njihovega polnega potenciala. Sledimo angleškemu nacionalnemu učnemu načrtu in sprejemamo otroke stare med 2 in 18 let.

Več o naši multikulturni skupnosti na BISLu

Preberite več o tem

Sledimo britanskemu učnemu načrtu, šolo pa trenutno obiskujejo otroci med 2. In 18. letom starosti iz več kot 40 držav. Kot taka, je naša šola ena izmed najbolj raznolikih v Sloveniji, našim učencem nudimo stimulativno in svetovljansko okolje, angleščina pa je resnični skupni jezik šole, učencev in učiteljev.

Na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani verjamemo, da lahko otrok doseže svoje potenciale le v okolju, ki prepoznava in razvija njegove individualne učne potrebe. Naš učni načrt otrokom omogoča, da postanejo samostojni, iznajdljivi, razgledani, ter da dobro sprejemajo različna stališča, kar v današnjem multikulturnem svetu predstavlja veliko prednost.

Naši učenci uživajo v učenju in raziskovanju ter si z veseljem pomagajo med seboj. Učenci se izobražujejo v multikulturnem okolju, ki je usmerjeno v mednarodne in lokalne učne potrebe, poglede in mnenja.

Spodbujamo medkulturno razumevanje in spoštovanje, saj sta ključna za življenje v 21. stoletju.

Ključna dejstva, ki nas označujejo kot odlične

Spoznajte našega ravnatelja

Latest News & Events