Preskoči na glavno vsebino
Zapri

Program iconProgram

Poletne počitnice so tik za vogalom!

BISL Poletna šola 2021 bo potekala med 5. in 16. julijem, vsak delovni dan od 8:00 do 15:00., na sedežu Britanske medanrodne šole v Ljubljani ter njeni neposredni okolici. Vsi otroci stari med 3-11 let so dobrodošli, da se nam pridružijo, ne glede na to ali sicer obiskujejo BISL ali ne, ker je program prilagojen tako, da ustreza posameznim potrebam vseh udeležencev.

Otroci ne potrebujejo visokega znanja angleščine, ker so naši mentorji visoko kvalificirani zaposleni na BISL-u, ki bodo spodbujali ter podpirali vašega otroka pri učenju angleškega jezika.

Poletna šola je tako idealna priložnost za vašega otroka, da osvoji nov nivo angleščine na naraven način, med zabavo in druženjem s svojimi vrstniki.

V okviru Poletne šole bo večina časa nemenjenega igri, kreativnosti na šolskem igrišču ter raziskovanju skritih kotičkov gozda v neposredni bližini šole. S pomočjo številnih projektov bodo razvijali veščine sodelovanja in skupinskega dela ter se skupaj zabavali med kuhanjem, slikanjem, dramski igri ter različnih glasbenih dejavnostih.

Poleg tega pa se bodo otroci udeležili tudi športnih dejavnosti na območju šole ter v bližnjem športnem centru Ludus.

Cena za teden so naslednje:

AGE GROUPBISL STUDENTSEXTERNAL STUDENTS
3 - 6
190 EUR
230 EUR
7 - 11
230 EUR
275 EUR

Cena vključuje jutranji in popoldanski prigrizek, kosilo ter vse materiale in aktivnosti iz programa.

Cena ne vsebuje DDV.

Za več informacij nas prosim kontaktirajte na summer@britishschool.si ali na telefon +386 (0) 40 618 356.

Nazaj na Poletna šola