Preskoči na glavno vsebino
Zapri

Program iconProgram

Poletne počitnice so tik za vogalom!

BISL Poletni klub 2020 bo na voljo, od ponedeljka do petka, od 7:45 do 15:30, med 6. in 31. julijem na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani ter njeni neposredni okolici. Otroci stari 3-6 ter 7-11 so dobrodošli, da se nam pridružijo, ne glede na to ali sicer obiskujejo BISL ali ne, ker je program prilagojen tako, da ustreza posameznim potrebam učencev, ki se udeležijo kluba.

Otroci ne potrebujejo visokega znanja angleščine, ker so naši mentorji visoko kvalificirani zaposleni BISL in bodo spodbujali ter podpirali vašega otroka pri razvoju njegovih veščin angleškega jezika.

Poletni klub je idealna priložnost za vašega otroka, da osvoji svoj nivo angleščine na naraven način, preko potopitve v jezik med druženjem s svojimi vrstniki in zabavo!

Med Poletnim klubom bodo otroci preživeli čas v igri in bili kreativni na igrišču ter med raziskovanjem gozda okoli šole. Razvili bodo skupinsko delo in veščine sodelovanja preko številnih projektov in se zabavali pri kuhanju, slikanju, dramski igri in glasbenih dejavnostih!

Poleg tega pa se bodo otroci udeležili tudi športnih dejavnosti na območju šole ter v bližnjem športnem centru.

Cena za teden so naslednje:

STAROSTNA SKUPINABISL UČENCIZUNANJI UČENCI
3 - 6190 EUR230 EUR
7 - 11230 EUR275 EUR

Cena vključuje jutranji in popoldanski prigrizek, kosilo ter vse materiale in aktivnosti iz programa.

Cena ne vsebuje DDV.

Za več informacij nas prosim kontaktirajte na summer@britishschool.si ali na telefon +386 (0) 40 618 356.

Nazaj na Poletni klub