Preskoči na glavno vsebino
Zapri

Kosilo in prigrizki iconKosilo in prigrizki

Šolsko kosilo

Naši dobavitelji šolskega kosila so Super Catering d.o.o.

Supercatering logo

Super Catering so podjetje z močno vizijo in poslanstvom pripravljati visoko kvalitetno hrano izvrstnega okusa in zanimivih kombinacij ter posebnih dogovorov. Obroke pripravljajo le z uporabo najboljših sestavin od lokalnih dobaviteljev. Njihovo poslanstvo je uporabljati zgolj sezonsko, svežo in zdravo hrano brez umetnih ojačevalcev okusa in dodatkov. V kuhinji se Super Catering drži načela porabe hrane s kar najmanj odpada. Super Catering je zavezan skupnemu delu s starši, učenci, osebjem in šolo, da zagotovi kar najboljšo možno storitev.

Zelo zanimivo je bilo obiskati njihove prostore, da smo videli kje se pripravlja šolska hrana ter da smo videli skrb, ki jo imajo pri planiranju, virih, pripravi in kuhanju kosil.

BISL PTA

Šolsko kosilo je na voljo vsak dan, ponujajoč zdrave obroke ter tudi dnevno vegetarijansko opcijo.

Starši morajo kosilo naročiti vnaprej za cel mesec, meni pa se pošlje po e-pošti.

Prigrizki

Med odmori imajo učenci na voljo zdrave prigrizke, ki jih prinesejo s seboj. Zaradi varnosti naših učencev imamo strogo šolsko pravilo “brez arašidov”.

Primerni prigrizki za jutranji prigrizek so: sendviči, kocke sira, sadje, žitne ploščice, mali koščki kuhanega mesa, nasekljano korenje/kumara/češnjevi paradižniki, puste tortice, mali jogurtu (v hladnejšem vremenu), sok ali voda.

Prosimo ne dovolite, da bi vaši otroci prinašali naslednje: sladkarije (bonbon) ali čokolade; oreščke (zaradi alergij učencev); hrana, ki jo je potrebno pogreti ali dati v hladilnik; pijače v piksni ali stekleni embalaži (varnostni razlogi); sladke ali energetkse pijače.

Sveže sadje je za učence na voljo skozi celoten dan.

School Life Lunch and Breaks
Nazaj na Šolsko življenje