Preskoči na glavno vsebino
Zapri

Na naše Alumni smo zelo ponosni na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani, saj so uživali v študentskem življenju na nekaterih najboljših univerzah po svetu. Ko vstopamo v deveto leto študentov, ki zaključujejo 13. razred, pričakujemo, da bo več študentov izpolnilo njihove želje glede ciljev in izbire univerze.

Z odličnimi izpitnimi ocenami, obsežnimi priložnostmi za učenje in resnično strastjo za področja, ki jim želijo slediti v prihodnje, zapustijo našo šolo v močnem položaju izbire svoje želene karierne poti.

Naš univerzitetni svetovalni program podpira učence preko 4-ih let, pri raziskovanju, načrtovanju in pripravi na naslednji korak v postopku prijave. Našim učencem pomagamo načrtovati že zgodaj, tako da jim ponudimo vrsto podpornih enot, predstavitev in strokovnih nasvetov, da se prepričajo o njihovi najboljši možni ponudbi. Pri pouku je dosežen izjemen napredek z zahtevnimi, skrbno načrtovanimi lekcijami, v majhnih razredih in v prizadevanju za odličnost pri vsakem predmetu. Učenci, učitelji in starši sodelujejo pri zagotavljanju jasne in pravočasne komunikacije, da bi proslavili napredek ali se po potrebi osredotočili na določena področja.

PRIJAVI SE ZDAJ

Zame je BISL najprej in najbolj pomembno – družina. O tem razmišljam, ko razmišljam o BISL-u – čudovita skupina posameznikov na katere se bom vedno lahko zanesel."


Tomaš, Imperial College London

Naši Alumni po svetu

Alumni around the world 2020

Kot vidite, so naši učenci resnično globalni državljani in raziskujejo priložnosti po vsem svetu, potem ko so zapustili Britansko mednarodno šolo v Ljubljani. Temelj akademske odličnosti, temeljne vrednote znakov in celostna izobrazba, ki jo doživljajo, jim nudijo čudovito osnovo, na kateri bodo lahko pričeli s svojo kariero. Uživamo v stiku z našimi Alumniji, da vidimo, kako napredujejo in da jih povabimo na obisk šole, da motivirajo sedanje učence na BISL-u.

V čast nam je delati s tako navdihujočimi posamezniki.

"Moja akademska izkušnja in BISL sta me pripravila na to, da cenim pomembnost preizkusa in napake med svojim študijem. Močna delovna etika in nenehno stremljenje za samo-izboljšavami gre z roko v roki z uspehom."

Nika, Univerza v Aberdeen-u

Naši učitelji imajo dokazane uspehe v opolnomočenju učencev, da dosežejo izjemne akademske rezultate preko trdega dela, predanosti in izjemne podpore. To navdihuje naše učence, da sledijo svojim sanjam in se prijavijo na najboljše univerze.

"BISL mi je zagotovil znanje, kjer mi ga je primanjkovalo, spodbudo, ko sem jo potreboval, ter najpomembnejše – priložnost poiskati in slediti mojim ciljem v mojih izbiri univerze v UK."

Luka, Univerza Middlesex