Preskoči na glavno vsebino
Zapri

5 razlogov za izbiro Britanske mednarodne šole v Ljubljani

1. Akademska odličnost

Zavedamo se, da želite svojemu otroku zagotoviti najboljšo izobrazbo, zato na naši šoli sledimo angleškemu nacionalnemu učnemu načrtu za osnovno in srednjo šolo. Prizadevamo si zagotavljati učni načrt, ki naše učence spodbuja k doseganju najboljših IGCSE in A-Level rezultatov. Ponosni smo na naše nedavne izpitne rezultate, saj so naši učenci dosegli nadpovprečne rezultate v svetovnem merilu, zato se lahko vpišejo na najboljše univerze po svetu.

2. Pristna mednarodna izkušnja

Na BISL-u se zavedamo vrednosti kulturne raznolikosti vašega otroka. Pri nas se šolajo učenci iz več kot 40 držav in predstavljajo najbolj raznoliko mednarodno populacijo v Sloveniji. V tem spodbudnem in resnično svetovljanskem okolju je jezik komunikacije angleščina in jo zato uporabljajo tako učenci, kot osebje.

3. Celostna podpora pri angleškem jeziku

V mednarodnem okolju ni presenetljivo, da mnogim učencem angleščina ni materni jezik. Pri učenju angleščine nudimo intenzivno podporo, ki je vključena v učni načrt in omogoča vsem učencem dosego ciljev učnega načrta. Ob vpisu ocenimo raven znanja angleščine učenca in s tem določimo stopnjo dodatne pomoči, ki jo potrebujejo. Starše nato redno obveščamo o njihovem napredku.

4. Priložnosti za vse

Vsem učencem nudimo priložnost, da razvijejo širok razpon veščin tako znotraj, kot tudi izven učilnice. Zavedamo se, da najvišje ocene ne smejo biti edina prioriteta, zato si prizadevamo, da učenci napredujejo na vseh področjih, ne glede na njihovo raven znanja. V ta namen ponujamo tudi obširen obšolski program, ki vključuje šport, umetnost, učenje tujih jezikov in program MEPI (mednarodno priznanje za mlade, nagrada vojvode Edinburškega).

5. Vrhunska britanska izobrazba

Podjetje Orbital Education, del katerega je tudi naša šola, nam nudi strokovne izkušnje na področju britanskega izobraževanja, s čimer nam zagotavlja dostop do najboljših učiteljev, vodstva in učnega načrta. S podružnicami v Budimpešti, Dohi, Majorki, Moskvi, Quitu in Šanghaju imajo naši učenci obilico priložnosti za mednarodno povezovanje in skupno projektno delo, kar potrjuje, da smo resnično globalna šola.